Handelsbetingelser

 

Restaurant Wildebeest formidler salg af mad, som du afhenter i den restaurant, hvor du har bestilt maden.

EBM Scandinavia A/S leverer udelukkende hjemmesiden, og frasiger sig alt ansvar...

Når du køber mad via http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, accepterer du nedenstående generelle betingelser:

Det er Restauranten, og ikke EBM, der leverer den mad, du har bestilt.

For at købe via http://takeaway.ebm.dk/Wildebeestt skal du være fyldt 18 år. Ved køb på http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

 

  1. Køb af mad

Køb foretages online via http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest

Når din betaling er gennemført, modtager du en bekræftelsesmail. Bekræftelsesmail skal du bruge ved korrespondance med http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest

Skulle din betaling ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den konto du har angivet ved din bestilling ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer ordren heller ikke i stand.

Når dit køb er gennemført sendes ordrebekræftelsen til dig pr. e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at din betaling er gennemført og derefter vil pengene debiteres.

 

  1. Priser

Prisen på maden er fastsat af http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest. Alle anførte priser er inklusiv moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

 

  1. Betaling

Du kan benytte Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard., Maestro, JBC.

Når dit køb er gennemført sendes ordrebekræftelsen til dig pr. e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at din betaling er gennemført og derefter vil pengene debiteres.

 

  1. Afhentning af mad

Alle ordrebekræftelser er forsynet med et navn og et telefonnr. Restauranten skal bruge dette navnet eller telefonnummeret, når du afhenter din mad. Kopiering af eller manipulering med ordrebekræftelser er ikke tilladt. Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder EBM sig retten til at videregive relevante indsamlede oplysninger til den pågældende http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest

Tidsrum for afhentning af din mad er anført på ordrebekræftelsen. Tidsrummet for afhentningen fremgår ligeledes på http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, inden du gennemfører dit køb.

Hvis du ikke afhenter din mad inden for det gældende afhentningstidspunkt, går din ordre tabt, og du får ikke refunderet din betaling.

Afhentnings adressen fremgår på http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, samt i ordrebekræftelsen.

 

  1. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven, idet fortrydelsesretten ikke omfatter dagligdagstransaktioner, som opfyldes umiddelbart på tidspunktet for deres indgåelse.

Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.

 

  1. Ansvarsbegrænsning og forbehold

Eventuelle reklamations- og erstatningskrav skal rejses over for Restauranten, som har leveret maden. EBM bedes uden ophold orienteres, såfremt Restauranten ikke er enig i din reklamation.

EBM har ingen forpligtelse til at udbetale nogen erstatning for det eventuelle tab, som du måtte lide som følge af (1) at ordren ikke er blevet indløst af Restauranten, (2) at maden ikke svarede til dine forventninger. Restaurant Wildebeesttager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest

EBM tilstræber, at http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. EBM kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, såsom skader på dit computer-system eller tab af data.

Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. EBM fraskriver sig ligeledes ansvaret for ethvert tab forårsaget af, at en bruger har anvendt http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest

 

  1. Behandling af personoplysninger

Når du køber mad via http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, registrerer vi de oplysninger, du afgiver om navn, e-mail, mobiltelefonnummer og postnummer. EBM er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. EBM videregiver ikke oplysningerne til en 3. part.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk

http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og for at sikre en alsidig visning af reklameformater. Til brug herfor registrerer vi informationer af teknisk karakter som brugertid, browsertype, IP-numre m.v. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

 

     8. Ændring af betingelser

EBM har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser.

 

  1. Lovvalg og tvister

Køb via http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og http://takeaway.ebm.dk/Wildebeest, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgåres ved de danske domstole.

  

Kontaktoplysninger

Wildebeest Gastropub

Østerbro 12, 9000 Aalborg

CVR 37609935