Øl og Vin

 • IPA

  50,00 DKK

  Udover den kraftige humlekarakter, som er IPA’ens særkende, har denne Schiøtz Gylden IPA, som alle øl fra Schiøtz, en inspiration fra botanikken, der giver den yderligere smagskompleksitet. Udover de fire humletyper, Simcoe, Citra, Pacific Gem og Green Bullit, indgår der hyben og rosmarin i opskriften, men kun så det giver en frugtrig og krydret nuance i eftersmagen. En IPA henvender sig til øldrikkere, der elsker det, humle gør for en øl. En Schiøtz Gylden IPA går lige et par skridt videre.

  Smagen: Klar humlet karakter med en meget let urteagtig kompleksitet. En fyldig øl med karakterfuld eftersmag.

 • Flaske hvidvin

  199,00 DKK

  Duften og smagen har en indbydende og ungdommelig aroma af galiamelon, pære, grape og akacieblomst med en udfarende personlighed, der i smagen byder på en saftig og læskende velsmag. Vinen har en uforlignelig friskhed og renhed i eftersmagen. Den er velegnet son aperitif, samt til de lette og ikke alt for tunge gastronomiske udfordringer.

  Druetyper: Chardonnay, Inzolia og Trebbiano

 • Flaske Rose

  199,00 DKK

  Denne rosévins smukke lyserøde farve virker straks fristende. Gæringsprocessen foregår ved lav temperatur og vinen tappes tidligt. Dette fremkalder en skøn, elegant og frugtduftende vin, med en delikat bouquet samt en frisk og fornem smag. Vinen er velegnet til enhver lejlighed.

  Druetype: Cabernet Sauvignon

 • American Lager

  50,00 DKK

  Livlig er nok det ord, der mest præcist beskriver vores fortolkning af den traditionelle undergærede, amerikanske lager. Lottrup American Lager er mørkere end pilsner, men lysere end classic og har en friskhed i både duft og smag, som emmer af frugt og blomster fra de forskellige slags humle. Med sin humlede sprødhed og blide bitterhed er det en ægte tørstslukker.

  Smagen: Lottrup American Lager er frisk i både duft og smag. Den emmer af frugt og blomster fra de forskellige slags humle.

 • Flaske rødvin

  199,00 DKK

  Valpolicella vine der bærer betegnelsen Ripasso er fremstillet på en særlig måde, hvor vinen har ligget på skaller. På den måde bliver Ripasso vinen tilført fylde og karakter, uden dog at blive alt for kraftig. Ripasso navnet kommer af det italienske ord ”ripassare” som betyder at passere igen. Smagen er intens og tør med en fin bouquet af tyttebær og bitter/søde kirsebær. Vinen har en lang og fløjlsagtig eftersmag med noter af bløde taniner. Vinen egner sig til kød, gryderetter og pasta retter.

  Druetyper: Corvina, Rondinella og Molinara.

 • Alkohol fri Royal

  40,00 DKK

Kurv
Total 0,00 DKK
Gå til kassen
Din kurv er tom. Hvis du er i tvivl, så start med en af vores menuer.